◄ Palaa etusivulle

Koulutuskalenteri

A A A

Palaa takaisin koulutuksiin

PERUTTU Uudistuva opettaja ja digitaidot - Aloittelijoille, Jyväskylä (perusopetus)

Ajankohdat6.11.2017 09:00 - 16:00
1.12.2017 09:00 - 16:00
22.1.2018 09:00 - 16:00
Ilmoittautuminen viimeistään23.10.2017
OsallistumismaksuOpetushallituksen tukema maksuton täydennyskoulutus peruskoulun opetushenkilöstölle.
PaikkakuntaJyväskylä
JärjestäjäOppimateriaalikeskus Opike
KouluttajaKM Paula Jägerhorn

Koulutuskokaisuuden päätavoitteena on saada osallistujan omat tvt-taidot nousuun. Koulutus antaa osallistujille tärkeitä tvt-taitoja, jotta opettaja voi varmistaa OPS:n tvt:aa koskevat velvoitteensa sekä taata peruskoulua käyville oppilailleen riittävät tvt:n perustaidot (tasa-arvo).

Jokaiselle osallistujalle laaditaan ennakkotehtävän pohjalta henkilökohtainen tvt-kehittämissuunnitelma. Suunnitelman jalkautusprosessia tuetaan lähi-ja etäjaksojen aikana antamalla vertaistukea ja lisätietoa.

Koulutuskokonaisuus jakaantuu kolmeen teemaan:

 1. Ota digiloikka - uskoa omiin digitaitoihin
 2. Tvt ja pedagoginen mielekkyys
 3. Oppijan maailman on muuttunut - digitaalisuus ei ainakaan vähene

Koulutus keskittyy perustaitojen kouluttamiseen, mutta niin, että kaikki harjoitukset liittyvät läheisesti jokaisen osallistujan omaan opetuksen toteutukseen. Näin teknisten TVT-taitojen lisäksi kehitetään myös pedagogisia taitoja. Koulutuksen etätehtävien avulla osallistujat kokeilevat tvt:a etäjaksoilla omassa luokassaan/ryhmässään.

Koulutus on suunnattu tvt:n implementointia aloittaville opettajille, joilla ei ole vielä tarpeeksi perustvt-taitoja ja rohkeutta.

Ohjelma

Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan lokakuun lopussa.

Osallistuminen

Opetushallituksen tukemana (maksuton opetushenkilöstön täydennyskoulutus) koulutukseen otetaan 15 osallistujaa. Samasta oppilaitoksesta voi osallistua 1-3 henkilöä.
Opetushallitus ei vastaa mahdollisista majoitus-, ruokailu-, ja matkakuluista eikä sijaisten järjestämisestä aiheutuvista kuluista.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 23.10.2017

Koulutusinfo

 • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
 • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.


Lisätietoa

 • Sisällöstä:
  asiantuntija Paula Jägerhorn, 040 5234830
 • Käytännön järjestelyistä:
  osastosihteeri Marjo Timonen, 09 3480 9223

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ilman kuluja. Jos peruminen tapahtuu tämän jälkeen, joudumme veloittamaan OPH-perumismaksun (150 euroa).

Mikäli osallistuja keskeyttää koulutuksen ilman painavaa syytä, peritään osallistujalta OPH-keskeytysmaksun (150 euroa).

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste